fbpx

Banding Harga, Semak Promosi & Dapat Baucar Percuma dengan Hargapedia!

Semua harga barangan naik! Kos sara hidup semakin menaik! Pendapatan meningkat lebih perlahan daripada inflasi!

Pernahkah anda terfikir bahawa terdapat aplikasi yang boleh membantu anda menjadi pembeli yang bijak & boleh mengurangkan kos perbelanjaan keluarga supaya dapat meringankan beban keluarga?

Hargapedia adalah penyelesaian kepada isu anda! Bukan itu sahaja, Hargapedia merupakan aplikasi yang percuma untuk semua warga Malaysia!

Milo mana murah? Sabun Top Giant ke Lotus’s lagi murah? Selalu ke sana ke sini untuk buat survey harga barang harian?

Dengan app Hargapedia, anda boleh banding harga Barang Harian, Kecantikan & Kesihatan, Telefon & Tablet Pintar, Perkakas Elektronik, Keperluan COVID & lain-lain di pasaraya & kedai online atau e-dagang!

Terdapat lebih daripada 38,000 produk di dalam app untuk anda bandingkan harga dengan cepat & mudah!

Anda boleh dapatkan harga yang paling murah dari pelbagai pasaraya, farmasi, kedai serbaneka & kedai online seperti Lotus’s, 99Speedmart, Giant, Mydin, Econsave, Guardian, Watsons, Shopee, Lazada & lain-lain!

Shopee ke Lazada murah? Macam mana nak memaksimumkan penjimatan semasa beli-belah di Shopee and Lazada?

Hargapedia sentiasa memburu tawaran hebat untuk pengguna dari Shopee & Lazada seperti barang harian, kecantikan & kesihatan, keperluan COVID seperti kit ujian & pelitup muka KF94 & KN95, alat perkakas elektrik, makanan & minuman & sebagainya!

Semua promosi yang dicari “confirm murah” sebab Hargapedia memainkan peranan penting dalam mencari tawaran terbaik untuk kemudahan pengguna. Bukan itu sahaja, Hargapedia juga akan menunjukkan harga selepas guna baucar yang disediakan oleh Shopee & Lazada supaya pengguna boleh memaksimumkan penjimatan semasa beli-belah.

Nak dapat baucar percuma atau eksklusif sebelum beli-belah tetapi tak tahu mana boleh dapat?

Hargapedia ada banyak baucar percuma untuk pengguna dari Shopee, Lazada, GrabFood, foodpanda, Watsons, AirAsia, KFC & banyak lagi!

Selain banding harga dan semak promosi hebat, pengguna juga boleh menebus baucar percuma dari kedai online atau platform penghantaran makanan di aplikasi Hargapedia!

Terdapat lebih daripada 50 baucar untuk ditebus! Kadang-kala, Hargapedia ada baucar eksklusif terutamanya dari Shopee & Lazada kepada pengguna.

Jadi, tunggu apa lagi? Aplikasi Hargapedia memang boleh menjimatkan duit & masa anda! Jom download sekarang!