fbpx

Syampu dan perapi rambut ada promosi dekat Guardian! Woww diskaun banyak betul. Sehingga 50% tau! Sini Hargapedia tunjuk semua yang ...

Dah hujung bulan ni. Sabun mandi pun dah habis. Jom la beli dekat Guardian sebab tengah ada diskaun sebanyak 40% ...

Hujung minggu ni buat apa dekat rumah? Mesti boring kan taktahu nak buat apa. Jom pergi Guardian borong facial mask ...

Girlssss! Gaji dah masuk kan? Haa admin nak bagitahu ni. Guardian tengah buat sale kosmetik 50% diskaun!! Omgggg boleh gila ...

Hari tu sempat tak grab promo shampoo, pewarna rambut 40% diskaun ni? Kalau tak sempat jom grab sekarang! Ini pun ...

Guardian buat hal lagi girls! Kali ni 50% diskaun untuk semua Maybelline dan Loreal pulak. Ishh habis la duit sis ...

Wahhh ada promosi buy 1 free 1 kosmetik la! Best ni. Boleh la share dengan kawan bahagi dua. Sumpah jimat ...

Guardian ada buat promosi 40% diskaun untuk semua penjagaan rambut! Shampoo dekat rumah mesti nak dekat habis kan? Jom tengok ...

Musim Covid-19 ni benda paling penting kena ada ialan hand sanitiser kan. Seemua dah ada ke? Kalau belum, beli dekat ...

Girls! Dah hujung bulan ni. Skincare semua mesti dah nak habis kan. Boleh la restock semua skincare. Watsons ada buat ...