fbpx

Katalog Giant baru keluar! Barang dapur dah habis kan? Jom la tengok katalog Giant ni. Sebelum keluar beli kena plan ...

Hari tu sempat tak grab promo shampoo, pewarna rambut 40% diskaun ni? Kalau tak sempat jom grab sekarang! Ini pun ...

Siapa sini selalu beli barang dapur dekat Tesco? Haa tahu tak katalog Tesco baru keluar ni? Boleh la tengok sini ...

7 Eleven ada buat promosi Ohsem Savers! Semua ini boleh dapatkan denga harga RM1 je! Boleh beli buat stock kudapan ...

Bila pergi shopping mall tak sah kalau tak singgah Kaison kan. Boleh beli barang hiasan rumah dan bilik. Harga murah, ...

Masa utk borong untuk rumah tangga? Jom serbu Tesco! Semua promosi ni adalah paling murah! Minyak Alif RM18.99, Breeze Liquid ...

Korang pernah makan mochi tak? Sedap kan? Sekarang cuba try aiskrim mochi pulak! Pehh memang 3000 kali lagi sedap. Korang ...

Guardian buat hal lagi girls! Kali ni 50% diskaun untuk semua Maybelline dan Loreal pulak. Ishh habis la duit sis ...

Alamak sayur dah habis! Haa jom tengok katalog baru Tesco. Murah ke tak sayur minggu ni? Murah ke tak tu? ...

Siapa sini suka pergi kedai RM2 ni? Admin dengar orang gelar kedai ni kedai berhantu 😨 sebab sekali masuk habis ...