fbpx

Siaran Filem PERCUMA Astro!

Yayy! Cuti Chinese New Year boleh la enjoy tengok movie Astro!

Baru-baru ini Astro telah memenangi Putra Brand Awards 2020! Degan itu, Astro dengan berbesar hati melanjutkan preview percuma saluran filem terpilih di TV dan Astro Go untuk semua pelanggan Astro! Siaran PERCUMA bermula 11 sehingga 21 Februari je ya.

6 Siaran PERCUMA
1. HBO (CH411 HD / CH431)
2. FOX Movies (CH413 HD / CH433)
3. FOX Action Movies HD (CH415),
4. FOX Family Movies HD (CH414),
5. CINEMAX ( CH412 HD / CH432)
6. Filem tvN HD (CH416).

Image result for astro putra brand awards
breeze-unilever.jpg

Banyak movie best menanti korang! Filem Korea, Hollywood, Aksi Komedi dan macam-macam la. Boleh la rehat rehat tengok tv hujung minggu ni kan.

Untuk yang nak pergi beli barang dapur hujung minggu ni jangan lupa bandingkan harga dulu di Hargapedia ya! Bukan setakat tu. Kalau nak order foodpanda dan Grab Food dapatkan kod promosi percuma di Hargapedia jugak!

Download Hargapedia!

📌 Nak kod promosi percuma? [Klik Sini!]
🥤 Starbucks RM2.10! [Klik Sini!]
📌 Nak tahu promosi terkini? [Follow Hargapedia!]