fbpx

Semua Promosi Percuma untuk September Babies!

Siapa sambuat hari jadi bulan September ni? Admin jumpa banyak hadiah untuk anda semua! Suka tak? Kalau suka komen sikit nnt admin buat untuk bulan lain jugak 😁

  1. Sunway Lagoon Free Entrance
banding harga compare price

Nak dapatkan tiket percuma? Jika anda lahir bulan September, ajak kawan 3 orang pergi Sunway Lagoon dah boleh dapat 1 tiket percuma!

2. Daboba 50% Off!

Pergi ke Daboba semasa hari jadi anda dan dapat 50% diskaun! Woww

3. Tealive Percuma

Rebut Promo Tealive 'Buy 1 FREE 1' Sekarang! Terus Tunjuk App Ni Di Kaunter!

Jika anda ahli Tealive dapatkan minuman percuma semasa hari jadi anda! (bernilai RM6.50)

4.Starbucks Kek Percuma

Sinless' Vegan Chocolate Starbucks Cake Now in the Philippines
banding harga compare price

Dapatkan kek percuma jika anda beli 1 minuman Starbucks pada hari jadi anda!

5. MBO Cinemas Tiket Percuma

Jika anda ahli MBO boleh dapat tiket percuma jugak Wahh boleh tengok wayang percuma. Best kan?

6.Gong Cha Minuman Percuma

Jadi ahli dan dapat minuman percuma Gong Cha! Hanya perlu tunjuk kad pengenalan anda sahaja.

7. Coffee Bean & Tea Leaf Percuma Kek & Diskaun Tambahan

Jika anda membeli 3 hari sebelum atau selepas hari jadi anda, anda akan dapat kek percuma!

8. Boost Juice Percuma

Dapatkan minuman Boost percuma pada hari jadi anda!

9. Domino’s Pizza

Syarat promosi: Klik Sini!

10. Innisfree

OFFERS & EVENT - CURRENT OFFERS | innisfree

Dapatkan hadiah percuma pada hari jadi anda. Hanya perlu belanja RM300 dan dapat sekali dengan kotak hari jadi! Wahh banyak betul hadiah percuma! Nak voucher codes percuma pulak tak?

Klik Sini!

Follow Hargapedia untuk tidak ketinggalan promosi terkini! Klik Sini!

Nak dapatkan voucher code food panda? Klik sini!