fbpx

Promosi Shopee 10.10! Dapatkan 50% kupon diskaun + kupon diskaun untuk kad bank utama + kupon diskaun untuk penghantaran percuma!

Semua orang tahu tak 10 Oktober ada Sale besar-besaran di Shopee, Lazada Watsons dan macam-macam lagi! Tinggal dalam beberapa hari je lagi! Admin ada jumpa banyak sangat voucher Shopee. Banyak gila boleh jimat dengan voucher ni. Tapi mesti ramai yang tak reti lagi nak guna macam mana kan?

Sini admin ajar macam mana nak beli Top Laundry Detergent pada 10 Oktober, dan menggunakan kupon diskaun 50% (minimum perbelanjaan RM1). Anda boleh membeli Top Laundry Detergent pada harga RM7.50 sahaja!

Bukan setakat tu je, anda boleh juga guna kod diskaun daripada bank tertentu. Ni admin ada share di Facebook Hargapedia.
Dan jangan lupa gunakan voucher “Free Shipping” ya! Klik sini unduk dapatkannya skrg!

Compare-Home-Appliances
Kupon Diskaun 50% (perbelanjaan minimum hanya RM1)
Beli Skrg!

Ni admin nak bagitahu beberapa tips untuk membeli-belah dalam online. Anda mesti menerima tiga kupon diskaun ini sebelum membeli, kupon diskaun 50%, kupon diskaun kad bank dan kupon diskaun “Free Shipping”! Banyak gila tau boleh jimat!
Tidak tahu bagaimana untuk menggunakannya? Sini admin ajar anda langkah demi langkah!

Step 1:

“Claim” Shopee 10.10 50% kupon diskaun (Catatan: Jumlah kupon diskaun adalah terhad, disarankan untuk claim lebih awal!)

Compare-Home-Appliances

p/s: Kupon diskaun ini hanya boleh digunakan pada hari 10.10!

Dapatkan 50% skrg!

Step 2:

Terima kupon diskaun dari bank utama

Dapatkan skrg!

Step 3:

Terima kupon penghantaran percuma!

Dapatkan skrg!

Setelah menerimanya, anda boleh mula membeli-belah! Pastikan anda berjaya menggunakan kupon diskaun sebelum membuat pembayaran! Kalau tak, sia-sia je nanti. Selamat mencuba!