fbpx

Semua Makanan Percuma untuk Februari Babies! KFC, Tealive, Starbucks!

Dah lama admin tak update promosi makan untuk birthday kan? Haa kalini admin nak update promosi birthday ni untuk semua Februari babies! KFC, Tealive, Starbucks, Family dan banyak lagi! Semua ni admin dah tolong carikan untuk korang. Patikan baca terma dan syaratnya dulu ya. Enjoy makanan percuma!! 😋

1. KFC

Sekiranya korang dah isi maklumat korang di Aplikasi KFC, KFC akan memberi satu set ayam goreng 2 pc satu minggu sebelum hari lahir korang! Woww bestnya!

KFC Malaysia @ Selangor , Kuala Lumpur , Malaysia
free vouchers lazada shopee foodpanda vouchers

Cara-cara untuk tebus: Klik Sini

KFC With 2 pc Combo Set for Birthday Baby For FREE - EverydayOnSales.com  News

2. Tealive Minuman Percuma

Rebut Promo Tealive 'Buy 1 FREE 1' Sekarang! Terus Tunjuk App Ni Di Kaunter!

Kalau korang adalah ahli Tealive, anda boleh menikmati 1 minuman percuma (bernilai RM6.50) pada bulan ulang tahun korang!

3. Coffee Bean & Tea Leaf Kek percuma/diskaun tambahan

free vouchers lazada shopee foodpanda vouchers

Syarat promosi: Semasa hari jadi korang boleh membeli minuman tiga hari sebelum dan selepas hari lahir, dan boleh dapatkan sebiji kek percuma!

4.Gong Cha Minuman percuma

Syarat promosi: Ahli Gongcha dapat minuman percuma pada hari lahir mereka! Hanya perlu menunjukkan kad pengenalan!

5. Family Mart

Family Mart Releases Loyalty App Offering Free Ice Cream, Vouchers, And More

Family Mart mempunyai potongan hari jadi setiap bulan! Syaratnya sangat mudah. ​​Muat turun Aplikasi MY FamilyMart dan daftar sebagai ahli. Mendaftar ahli tidak memerlukan wang! Korang boleh menikmati ais krim Family Mart Sofuto percuma pada bulan ulang tahun!

6. Boost Juice Minuman percuma

Boost Juice founder Janine Allis reveals her secrets to its success | Daily  Mail Online

Syarat promosi: Selagi ada aplikasi keahlian Vibe Club, anda boleh mendapatkan minuman percuma pada bulan ulang tahun!
Info lebih lanjut: Klik Sini

7. Starbucks Kek percuma

Sinless' Vegan Chocolate Starbucks Cake Now in the Philippines

Syarat promosi: Ahli Starbucks boleh mendapatkan sepotong kek percuma apabila membeli 1 minuman pada bulan ulang tahun!

Adakah bulan ni birthdya anda? Jom claim semua makanan PERCUMA ni! 😍

Kalau bukan birthday pun boleh dapat makanan murah. Guna je kod promosi di aplikasi Hargapedia!

Kod Promosi PERCUMA!

📌 Nak kod promosi percuma? [Klik Sini!]
🥤 Starbucks RM2.10! [Klik Sini!]
📌 Nak tahu promosi terkini? [Follow Hargapedia!]

Lazada-Milo