fbpx

Semua Promosi Percuma untuk October Babies!

Siapa sini hari jadi bulan Oktober?! Hari ini, admin ada berita baik untuk korang! Kalau korang mengenali rakan yang mempunyai ulang tahun pada bulan Oktober, kongsikan ini dengan mereka, mungkin korang juga boleh nikmati diskaun ini! Hehehe

  1. Daboba Malaysia Minuman Percuma
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
hello-kitty

Korang dapat menikmati diskaun 50% jika membeli minuman pada bulan ulang tahun korang!

Promosi: Diskaun 50% untuk Minuman Pertama
Lokasi promosi: Semua cawangan di Malaysia (kecuali SS15)
Syarat promosi: mesti mempunyai ID yang jelas

2. Tealive Minuman Percuma

Rebut Promo Tealive 'Buy 1 FREE 1' Sekarang! Terus Tunjuk App Ni Di Kaunter!

Kalau korang adalah ahli Tealive, anda boleh menikmati 1 minuman percuma (bernilai RM6.50) pada bulan ulang tahun korang!

3. Starbucks Kek percuma

Sinless' Vegan Chocolate Starbucks Cake Now in the Philippines

Syarat promosi: Ahli Starbucks boleh mendapatkan sepotong kek percuma sepanjang mereka membeli 1 minuman pada bulan ulang tahun!

4. Boost Juice Minuman percuma

This image has an empty alt attribute; its file name is image-5-1024x648.png
free vouchers lazada shopee foodpanda vouchers

Boost Juice founder Janine Allis reveals her secrets to its success | Daily  Mail Online

Syarat promosi: Selagi ada aplikasi keahlian Vibe Club, anda boleh mendapatkan minuman percuma pada bulan ulang tahun!

5.Domino’s Pizza Percuma Surprise Birthday Treat

This image has an empty alt attribute; its file name is image-6.png

Syarat Promosi: Klik Sini

6. KFC

Sekiranya korang dah isi maklumat korang di Aplikasi KFC, KFC akan memberi satu set ayam goreng 2 pc satu minggu sebelum hari lahir korang! Woww bestnya!

KFC Malaysia @ Selangor , Kuala Lumpur , Malaysia

Cara-cara untuk tebus: Klik Sini

KFC With 2 pc Combo Set for Birthday Baby For FREE - EverydayOnSales.com  News

7. Coffee Bean & Tea Leaf Kek percuma/diskaun tambahan

Syarat promosi: Semasa hari jadi korang boleh membeli minuman tiga hari sebelum dan selepas hari lahir, dan boleh dapatkan sebiji kek percuma!

8.Gong Cha Minuman percuma

Syarat promosi: Ahli Gongcha dapat minuman percuma pada hari lahir mereka! Hanya perlu menunjukkan kad pengenalan!

9. Family Mart

Family Mart Releases Loyalty App Offering Free Ice Cream, Vouchers, And More

Family Mart mempunyai potongan hari jadi setiap bulan! Syaratnya sangat mudah. ​​Muat turun Aplikasi MY FamilyMart dan daftar sebagai ahli. Mendaftar ahli tidak memerlukan wang! Korang boleh menikmati ais krim Family Mart Sofuto percuma pada bulan ulang tahun!

10. MBO Cinemas Tiket Percuma

Jika anda ahli MBO boleh dapat tiket percuma jugak Wahh boleh tengok wayang percuma. Best kan?